Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Coutinho: «Ήμουν χαρούμενος στη Liverpool»

Coutinho: «Ήμουν χαρούμενος στη Liverpool»

Για τα περάσματα του από Liverpool και Barcelona, καθώς και για την τωρινή του παρουσία στην Aston Villa του Steven Gerrard μίλησε ο Philippe Coutinho σε Βραζιλιάνικο μέσο.

Ο πρώην Κόκκινος έχει μια πολύ θετική μέχρι στιγμής παρουσία στο Villa Park και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να γίνει μόνιμος κάτοικος Birmingham, μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Αναφορικά με την καριέρα του στην Premier League δήλωσε:

“ Δεν μπορείς να αγωνιστείς στην Αγγλία, αν δεν είσαι δυνατός σωματικά. ”

“ Έχω μια όμορφη ιστορία στη Liverpool, ήμουν χαρούμενος εκεί, τώρα αρχίζω να γράφω μια ιστορία στην Aston Villa. Είμαι χαρούμενος που για άλλη μια φορά μπορώ να παίξω καλά στην Αγγλία, όπως έπαιξα στην Ιταλία, Ισπανία και στη Γερμανία. ”

“ Είναι δύσκολο να πω τι δεν λειτούργησε στη Barca. Ίσως κάποια σημεία από αυτά που ανάφερες [για τραυματισμούς]. Πέρασα καλές στιγμές εκεί, αλλά η συχνότητα που αγωνιζόμουν και ο τρόπος ήταν παράγοντες που θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικοί. ” Είπε ο Philippe Coutinho στο Globo Esporte.

“ Ήταν ώρα να προχωρήσω μπροστά, πάντα με σεβασμό και επαγγελματικότητα. Είμαι ευγνώμων που η Barcelona πίστεψε στη δουλειά μου και είμαι επίσης ευγνώμων που υπηρέτησα έναν σύλλογο με τόσο μεγάλη ιστορία. ”

Ο Philippe Coutinho πανηγυρίζει με τη φανέλα της Aston Villa.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com